Sommerplaner

Denne sommeren vil jeg sykle ut på landet med kurver fulle av god mat. Det skal jeg sitte på et teppe og nyte stillheten og fuglesangen. Jeg skal drive rundt på sjøen i båten og ikke forstyrres av noen. Jeg skal legge anker ved forlatte øyer og se på stjernene og danse på bryggen. Jeg skal fange solstråler og legge de under huden min, slik at jeg kjenner det varmer og er sommer hver gang jeg rører på meg. Jeg skal lese tusen bøker og reise avgårde inn i vidunderlige drømmer og fantasier. Jeg skal løpe barbeint i gresset og når det regner skal jeg ta på meg gummistøvler og hoppe i vannpytter. Hva skal du gjøre?


photo: privat


Røed

28.04.2011 kl.16:15

UL, båt med sol og sjøvann, jobb, god mat, is, venner, familie og være sosial! Ikke alle som har en like idyllisk beskrivelse av ferien :)

Sunniva

28.04.2011 kl.17:32

Men skal du ikke dele de fine planene dine ilag med noen?

Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg vet er at den 29. juni skal jeg på Koengen og høre Dylan, og jeg har golden circle jeg, hihi. Ellers skal jeg være med mennesker jeg er glad i. Resten tar jeg som det kommer.

sara g

29.04.2011 kl.00:25

denne sommeren skal jeg jobbe så mye at jeg kommer til å glemme livet nesten. glemme å leve. men jeg håper jeg får sitte masse på bryggekanten, møte gutten igjen og dele fine minner med han i år også og kysse han over alt mens jeg kveler følelsene mine og holder meg oppe så jeg ikke faller, og jeg skal drikke vin i solnedgangen med mange brafolk og rulle i gresset og smile og le og gå med kjole og la skoene ligge hjemme.

//jeg er bare redd den ikke blir så bra som jeg vil. så jeg tør ikke.

dips

29.04.2011 kl.10:34

fin blogg sunniva ! :D

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits