If I had no fear

Hvis jeg ikke hadde noe frykt ville jeg gjort alt. Jeg ville kastet meg ut i livet og handlet på impulser. Fulgt alle drømmene mine uten å tenke over de grå skyene som blåser inn fra horisonten. Jeg ville pakket det som er nødvendig i en sekk og reist jorden rundt. Jeg skulle haiket over landgrenser og fylt kamera med verdens mange skatter. Jeg ville latt sjebnen vise vei. Jeg ville sett alt. Machu Picchu, Taj Mahal, den Kinesiske Muren, løvene i Kenya og jeg skulle padlet ned Amazonas. Jeg skulle blitt en stund i Kina og lært meg å skrive kinesisk mens jeg jobbet på et bibliotek som var så stort at jeg gikk meg bort i bøker og støv.

5563349742_46d897f497_large

 Hvis jeg ikke var redd, ville jeg revet ned muren rundt hjertet mitt og latt det se solen. Jeg skulle tatt litt flere sjanser og prøvd å ikke holde tilbake. Muligheten for å vinne skulle dominert sjansen for å bli såret. Jeg ville satset mer, fordi jeg vet så utrolig godt at et hjerte med skrubbsår og kutt kan leges på et øyeblikk og da er alt rosa skyer og ømme kyss. Jeg ville åpnet det på gløtt, slik at en dag, noen kanskje fant veien inn. 

Tumblr_lk3raf29bk1qewl40o1_500_large

Hvis jeg var fryktløs ville jeg fulgt drømmene mine uten å nøle. Jeg ville skrevet ned alt, og hvis det ikke var bra nok ville jeg bare begynt på nytt. Jeg ville gjort det beste jeg kunne, og latt det være bra nok. Jeg ville latt personligheten min prege det jeg gjorde, og det ville bli unikt og spesielt fordi alt var meg, og jeg er ikke som noen andre. Jeg ville prøvd, fordi det er alt som skal til for å lykkes. Og hvis det ikke går ville jeg vært modig nok til å gå videre med nysgjerrighet om hva som kommer til å bli. Hva ville du gjort?

photo: link på bildene

Sunniva

10.05.2011 kl.19:19

OI!!!! Dette trengte jeg å lese akkurat NÅ. Takk. Dette var bare helt nydelig. Så inspirerende. Du er flink. Jeg tror jeg ville gjort det du forteller, mye av det i alle fall, for det likte jeg mer enn mye. Tenk hvis vi faktisk hadde gjort det!!

Røed

13.05.2011 kl.00:14

Jeg synes det høres helt fantastisk ut, Sunniva. Deg uten noen hindringer, slik at alle andre(og deg selv) fikk sett hvem du virkelig er <3

Så hvorfor ikke kasta bort frykten, i den grad det er mulig?

Sunniva

13.05.2011 kl.14:58

It's scary as hell

Jenny

22.05.2011 kl.12:19

Shit, du skriver virkelig bra!!

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits