Skjellvika

Dette gjorde jeg forrige onsdag.photo: privat

Klassen min var på strandtur. Vi grillet, spilte frisbee og fotball (både vanlig og litt amerikansk), noen badet, vi pratet, lo og koste oss i den herlige sola. Det er en gjeng som alltid har det fint sammen. Jeg synes det er utrolig at vi har et så sterkt samhold i klassen. Vi sprer oss ikke rundt fire og fire, men vi sitter samlet alle sammen. Dessverre skal mange av dem begynne på andre linjer og skoler neste år. Jeg liker å tenke at vi fortsatt vil holde sammen og ikke forandre slik vi er sammen. Men ting glir vekk og nye ting kommer i steden. Det er trist å se noe så fint forsvinne. I dag var den siste offisielle skoledagen vår. Sommeren er velkommen og dager der skole ikke blir en bekymring blir en lettelse, men jeg kommer til å savne denne gjengen. En finere klasse finnes ikke.

Johanne.

07.06.2011 kl.21:39

åh så koselig!

veldig trist at dere skal splittes, men slik er det jo :/

tinekatrine

07.06.2011 kl.22:26

sv: jupp, jeg kan fikse et lite innlegg om de en av de nærmeste dagene sikkert. men hvis du bruker mac så er ikke raw et problem. funker i iphoto! og photoshop og ligtroom, så klart.

Johanne

08.06.2011 kl.10:21

Går i ein sånn klasse i år, heldigvis tenkjer alle seg på påbygg (sidan eg er findesignyrkis) på same skule, så forhåpentligvis får eg gå med alle saman + nokon nye til nesteår. Det vert bra!

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits