Another day and you've had your fill of sinking

Jeg er redd for edderkopper. De er stygge og ekle og overalt på rommet mitt fordi jeg bor i kjeller. Jeg er redd for å komme for nærme et annet menneske. Jeg er redd for å trenge noen andre. Jeg er redd for å la de kjenne meg, fullstendig, for da kan de ødelegge meg helt. Men mest av alt er jeg redd for å misslykkes. For å føle meg hjelpesløs og ubetydelig og miste troen på at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, bare jeg virkelig går inn for det. Derfor jobber jeg hardt, gjør det beste jeg kan og er ikke fornøyd før det er helt perfekt. Noen ganger tror jeg jeg glemmer å leve. Jeg frykter at jeg går glipp av nåtiden, fordi jeg bare tenker på framtiden.

 

Johanne

24.06.2011 kl.22:56

Dette er noko eg sjølv kunne skrive. Eg er så redd for å bli ordentleg glad i nokon, fordi då er eg berre redd for å miste dei. For at dei ikkje skal vere like glad i meg tilbake. Og eg er himla redd for å ikkje vere god nok.

Har lova meg sjølv å ikkje tenkje slik, det hjelper, men det sniker seg fram av og til.

Maria.

25.06.2011 kl.18:18

Jeg forstår deg så godt. Jeg er helt lik, redd for alt det der. Vil ikke mislykkes og vil ikke la de komme for nært. Tiden går liksom forbi uten at jeg merker det, for jeg står bare her og bekymrer meg. Prøver å la være, men det er ikke alltid det går.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits