I am drizzle and you are a hurricane

"Just like that. From a hundred miles an hour to asleep in a nanosecond. I wanted so badly to lie down next to her on the couch to wrap my arms around her and sleep. not fuck, like in those movies, not even have sex. Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase. But I lacked the courage and she had a boyfriend and i was gawky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating. So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was a hurricane." - Looking for Alaska (John Green)

incolumis:
IMG_0003 by Daniela Lindqvist on Flickr.

Looking for Alaska er en bok som lenge ikke levde opp til mine forventninger. Den virker så hverdagslig, men så, uten at du ser det komme er ordene så poetiske og vakre og sanne at det slår innover deg som en tsunami. Det er så bra at du må lese det ti ganger på rad og merke av siden med en liten lapp som du aldri, aldri skal ta bort og hele boken var verdt det. Bare for det avsnittet.

(også er de så normale alle karakterene at du vet hva de tenker og hvorfor de er sånn og alt de gjør er ting du kunne gjort så hele boken er virkelig)

johanne

03.07.2011 kl.15:28

himla sykt fint avsnitt. jeg elsker det så masse

og takk for tipset. ja jeg elsker jo the curious incident of the dog in the night-time hihi. (du trenger ikke forte deg, bare skriv når du vil<3)

Maren Elisabeth

03.07.2011 kl.19:09

Jeg likte Looking for Alaska, men jeg syntes ikke den var så bra som alle sier den er.

Marthe Langstrand

03.07.2011 kl.23:42

Fikk veldig lyst til å lese den boken nå! <3

Kathleen

04.07.2011 kl.06:49

Looking for Alaska synes jeg er overvurdert. Ble sykt skuffa. Se heller 'Dead Poets Society' liksom. Jeg kunne i hvertfall gi boka (Looking for Alaska) videre i julegave, det var det eneste bra med denne boken. Og pluss for det søte coveret.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits