and I love you please come home

Jeg kan ikke si at jeg er noe mindre forvirret. For fjerde gang har jeg forvillet meg ned samme vei, og den ender alltid samme sted.   

 1. Trykk play
 2. Å jogge i strålende sol, uten å bli supersliten
 3. På en gressflekk var det sikkert 100 like fugler som kvitret i ett sett, og plutselig fløy alle opp i et tre helt samtidig med et brus av vingeslag. 
 4. Rømme til Karoline fordi lillebror og to kamerater skal spille trommer hele kvelden
 5. En skolegård full av sykler
 6. Høstferie klokken 09:40 i går, og hjemme i Holmestrand 12:30
 7. Smile til mange ukjente og tre kjente

susanne reselli

01.10.2011 kl.14:38

jeg vil jobbe i strålende sol uten å bli supersliten, og ønsker at kommende uke skal gå superfort slik at jeg får høstferie. det er ikke å legge skjul på at ferie skal bli superdeilig!

// tusen takk! for å få til vannet på den måten må du ha en foss som... fosser mye (?) og et speilrefleks. deretter stiller du lukkeren litt lang (tror jeg brukte 1/8 eller noe på det bilde) og deretter holder det så stødig som du mulig kan. da er det greit med stativ, men du kan også støtte deg på ting, for kameraet kommer til å registrere hver minste bevegelse når lukkeren er så lang. håper du også kan ta slike bilder nå for de er noe av de fineste!

Caroline Vagle

02.10.2011 kl.02:50

Synes du skriver så fint, Sunniva! Blir både glad og trist av å lese det. Har forelska meg helt i bloggen din, skulle ønske du blogget flere ganger om dagen!

Sunniva

02.10.2011 kl.14:35

Åååå fine ting. Jeg blir så glad av å lese. Sangen er fin fin fin den også.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

 • Instagram

 • Flickr

  Created with flickr badge.

 • hits