06.jan.2012

Hva gjør dere når dere får den følelsen? Den følelsen som bare vokser seg så stor i brystet at du ikke har plass lenger. Når du holder pusten, fordi du ikke ønsker at den skal forsvinne når du tømmer lungene. Det er vanskelig å gi den et navn, men dere vet hva jeg mener. Du får den kanskje når du leser fine ord, eller når du hører musikk som du vet at hele verden burde høre. Kanskje når du ser hvordan to gamle mennesker holder sammen, eller når du ser på den fineste gutten i verden, og du vet at dere to er fremtiden. Hva gjør man med den følelsen? Hvordan kan man omfavne verden, slik at alle på hele kloden kan kjenne den, og for et sekund eller to være lykkelig, glad, tom for all bekymring.

my finger-length grew lucent as glass

Johanne

06.01.2012 kl.19:29

Eg skulle øsnke eg visste korleis eg kunne holde fast ved den følelsen, dele den med andre, få andre til å kjenne det sånn.

v i v i ▲ n

06.01.2012 kl.21:19

Vet du hva du skal gjøre når du får en slik magisk følelse inni deg? Pust dypt inn, finn en tom krukke, og pust ut magien inn i krukken. Legg fort på lokket, så magien ikke forsvinner og der har du følelsene dine i en krukke. Pynt den gjerne.

regndrope

06.01.2012 kl.21:28

trur eg prøver å finne ein måte å beskrive den på, slik at eg kan ha håp om å kunne framkalle den i tankane. eller så berre er eg.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits