The wheel just keeps on turning

Jeg har en vegg, en grense om du vil, inni meg. En linje jeg ikke klarer å krysse, fordi jeg ikke er modig nok, jeg er ikke vågal nok og jeg er så redd for at om jeg tar steget over på andre siden vil jeg bare bli skuffet over hva jeg finner. Det er så mye jeg vil gjøre, men tenk om det ikke er så bra som jeg tror det vil bli? Jeg har overbevist meg selv om at det er bedre å leve med drømmene enn med skuffelsen. You win some, you lose some. Skulle ønske jeg kunne leve slik. Fuck it, som Chris Miles sier, eller bare leve alt jeg kan, fordi det kan være den eneste sjansen jeg har, og da er det best å suge margen ut av benet. En dag håper jeg at jeg setter seil, og legger igjen bekymringene på stranden.

Out from Akko (Acre), Israel 

Jeg tror det som skremmer meg er hvor ekte ting kan bli. Realiteten. For meg må det nye nytt til før jeg kan legge det gamle bak meg. For å slutte å savne et menneske, må jeg savne et annet i steden. Jeg har et rom i hodet som bare kan okkuperers av et menneske om gangen. Ikke på en kynsik måte, for jeg savner jo flere. Men jeg kan bare konsentrere meg om et menneske om gangen. Det er som en brusmaksin med en rekke flasker, men du får bare en om gangen. Noen ganger er det lettere sånn, kanskje det er en forsvarmekanisme. For mye realitet blir overveldende, og jeg må gjemme meg bak en tv serie eller en bok eller vakker musikk. Noen andres historie.

heath.

15.03.2012 kl.20:36

åh, jeg tror jeg har det stikk motsatt. jeg okkuperes av så mange mennesker, men det er bare en om gangen, hvis du forstår, så jeg har konstant dårlig samvittighet for de jeg ikke tenker på. men jeg er helt enig i at jeg må finne et annet menneske å savne før jeg kan "gi slipp".

Maria

18.03.2012 kl.00:50

det er så utrolig fint når noen andre setter ord på akkurat det du føler. takk!

Johanne

19.03.2012 kl.22:03

Du klarer liksom å få meg til å kjenne meg ikkje-åleine.

Olivia

21.03.2012 kl.19:15

for en nydelig blogg, du kan virkelig å skrive! kjenner meg veldig igjen i det du skriver her.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits