reminisce

Vi løp barbent på stranden mens vi ventet på toget ditt, vi skulle flytte til England begge to og lese hundrevis av bøker og drikke starbucks. Skrive bøker om kjærlighet og drømme oss bort i alt som er vakkert.

Vi så på High School Musical med engelsk tekst så vi kunne synge med på alle sangene og spiste sjokoladeis med sjokoladesaus og nonstop og o'boy på.

Vi bygget hawaii hus på the sims til vår familie på fire. Hawaiiskjorter og blå vegger og stoler slik havet er. Den fantastiske gleden når jeg fikk loff med sjokade på en hverdag. Du spiste sukker på pastaen.

Klokken fem om natten snek vi oss inn i Kongeparken, og jeg var livredd for at vaktene skulle oppdage at vi var der. Vi byttet fra gummistøvler, bare i tilfelle, slik at vi alle kunne løpe så fort vi maktet. Vi ble gjennomvåte på føttene av det fuktige gresset.

Vi hoppet på trampolinen din og vi brukte grillspydpinner som tryllestaver og lekte at Humlesnurr var bestefaren vår. Av en eller annen grunn var du både Hermine og Harry sin kjæreste, men jeg måtte nøye meg med Ronny. (Heldig for meg, når jeg ser hvordan kjære Rupert endte opp). Jeg ville spille Heroes, men du var så lei av det. Jeg syns fortsatt det er gøy, om jeg bare ikke hadde glemt hvordan spillet fungerer. Også hunden din, den som skremte meg sånn at jeg barikaderte meg i sofaen omringet av puter, selv om hun bare ville kose.

heath.

30.03.2012 kl.08:53

åh, fint. håper dere fortsatt har det litt slik.

regndrope

30.03.2012 kl.15:01

desse tekstane dine er så himla fine.

~ nora ~

03.04.2012 kl.19:23

åh, så vidunderlig, vakkert og perfekt.

eigenarta

06.04.2012 kl.14:29

å, så fint. skikkelig, skikkelig fint.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits