When you held onto me like I was your little life raft, please know that you were mine as well

Jeg er en håpløs romantiker disse dager. Det virker som om alt som er vakkert her i verden stikker meg i hjertet. Etter det surrer det rundt i hodet mitt, og det får meg til å smile, le og si "jeg blir forelsket i alt nå for tiden. Virkelig, alt!" Og det er sant. Men er det så rart? For hvis du tenker deg om så vil du sikkert legge merke til at overalt er det personer og øyeblikk og historier som tar pusten fra deg. Det er hjerterom nok til alt sammen. Jeg har vel åpnet øynene mine litt ekstra nå i det siste. Men for meg er det likevel mest historier. Sanger og bøker og filmer. Det er lettere å elske det som ikke eksisterer, for det gjør meg ikke sårbar. Noe annet har jeg ikke mot til enda.

Untitled

UntitledFortell meg noe du har forelsket deg i dette året. (En av mine ting er Peeta fra the Hunger Games)

Johanne

28.04.2012 kl.17:17

Eg er håplaust romantisk heile tida. Eg blir forelska i kjærasten min kvar gong eg ser han (om det berre er på bilder) sjølv om me har vore saman ei stund. Men det er vel ein bra ting!

Marit

29.04.2012 kl.16:08

Litt deilig å bare drømme seg bort noen ganger å småforelske seg i forskjellige ting og personer :)

Forsman

01.05.2012 kl.23:32

kjæresten min. klisje, jeg vet. og jeg ble ikke forelsket i ham første gang i år. men jeg blir forelsket i på nytt ham hver gang jeg ser ham, snakker med ham, eller tenker på alt det fine ved ham. og så er jeg forelsket i forelskelsen. den er bare så fin <3

J / A

03.05.2012 kl.12:47

Jeg forelsker meg stadig vekk i drømmer, blomster, dufter og mat. Hihi.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits