Skjærgårdsfestivalen

Impulsene førte meg denne helgen til Risøy på festival. Jeg trosset min egen religiøse mangel og hadde jeg to fine dager med søte jenter. Også møtte jeg Switchfoot (det var jo derfor jeg dro!)

På fredag tråkket Jon Foreman og resten av bandet for første gang på norsk jord, og jeg var der!!! Midt i en flokk med spente ungdommer som klemte seg sammen for å komme nærmere, nærmere musikerene. Jon Foreman kastet seg ut i publikum og lente seg tilbake mens ivrige hender strakte seg etter ham for å legge en hånd, eller bare en finger, på ham. Som om hans talent smittet ved berøring. (Det gjorde det desverre ikke, jeg har prøvd.) Regnet var det ingen som merket, for vi stod tett som en flokk pingviner. Jeg har hoppet opp og ned og skreket og sunget og hatt en utrolig opplevelse.

Se så bra plass jeg hadde!(Hatten er Emma sin. Hun er heldig og møtte ham før han kom på scenen og pratet og er omtrent den norske maskotten dems. Neida, joda. Men de kjente henne igjen, og jeg er litt misunnelig.)

Jeg får bare mer og mer smak for live music, og kan nesten ikke vente til november kommer med Keane og desember kommer med Muse.

Marianne K

10.07.2012 kl.16:50

Åh, herlig innlegg! Liker skrivestilen din :) Gleder meg VELDIG til Keane-konsert med deg! :)

Johanne

12.07.2012 kl.16:09

Hurra så gøy med fastival! Skulle ønske eg skulle sjølv i år, men eg satsar på å ta det igjen eit anna år :)

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits