Pustepause

Jeg tar en liten pustepause. Jeg føler at dagene mine komprimeres rundt alt som skal gjøres, men likevel står jeg opp hver dag og tenker "hva gjorde jeg i går?". Det er 2 måneder og 2 dager til jeg er ferdig på skolen. 16. Mai er min siste eksamen, så er det en sommer med mange muligheter før jeg pakker kofferten(e) og reiser til vakre Lancaster for å studere engelsk litteratur, kreativ skriving og kanskje film studier? Jeg kjenner tyngden av skolearbeidet på skuldrene mine, mest av alt det jeg ikke gjør. Jeg har tid, jeg kan utsette, og hver helg tar jeg meg selv hardt i nakken og tenker at dette kan ikke fortsette. Jeg kan ikke skyve arbeidet mitt foran meg, jeg kan ikke rømme inn i serier eller bøker akkurat nå. Tiden er inne for å finne konsentrasjonen min. 

To ganske bra ting som har skjedd i det siste:

1. Jeg var i England forrige helg og besøkte Lancaster University, hvor jeg antagelig skal studere neste år. De roste seg selv opp i skyene, og hadde minst 20 statestikker som viste annerkjennelse og kvalitet. Jeg gleder meg. (selv om campus var kjedelige murbygg. Ingen kirker, ingen slott) I Morecambe, en sjarmerende by ved kysten i Lancashire, fant vi den mest fantastiske butikken jeg i mitt liv har sett. Det var hylle på hylle med engleske bruktbøker for 2£. Bøkene var klemt sammen for å lage plass, og det var stablet tårn langs gulvet. 

2. Jeg og Marthe har prøvd Bikram Yoga. 90 minutter i 40 grader og 60% luftfuktighet er absolutt så slitsomt ut som det virker. Hodet mitt suser enda pga. vannmangel, men jeg føler meg sprek og ren. 

(jeg skal bli flink igjen snart, til å skrive og til å fotografere mer. jeg håper dere har litt tålmodighet, for jeg har tenkt å bli flink igjen)

Stikkord:

Malin og Cecilie

14.03.2013 kl.21:06

nydelige bilder

mp0v

14.03.2013 kl.21:11

Kjempe fin blogg !!

Johanne

16.03.2013 kl.17:32

Eg har all tolmodigheit i verda! Ein pustepause er herleg å ta, det var i alle fall verdifullt for meg!

Synne

18.03.2013 kl.16:00

Ta den tiden du trenger, det må til iblant!

Så spennende at du kanskje skal til Lancaster neste år, der har jeg aldri vært.

Ha en fin uke! Klem fra Paris!

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits