I bet you thought I was dead

Jeg vet jeg ikke er den mest stabile bloggeren i verden, så til dere som holder ut med meg: tusen takk! Sannheten er at jeg brukte mye av starten av året til å lese til eksamen, og nå er det over og forbi for måneder siden, det er så lenge at jeg husker det såvidt, og nå er jeg bare lat. Jeg har vært en måned i Australia, men nå er jeg lat. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å stimulere kreativiteten, og bli flinkere til å oppdatere. Nok om det. Fremtiden vil vise osv.

Jeg føler livet raser mot meg fra begge sider; at dagene faller bort, men inneholder 70 timer. Det er som den ene scenen i Titanic, når vannet samler seg opp bak to dører, til presset blir for stort og en vannet slår mot deg, river deg overende og du blir dratt flere meter før du finner noe å holde deg fast i. Jeg har fått resultatene mine, og de var nesten så bra jeg kunne håpet, og absolutt bra nok til å være fornøyd og ørelite stolt over egne prestasjoner. Jeg har fått bekreftelse om at plassen min på Lancaster University i England er fast, og jeg skal flytte siste helgen i September. Det kribler litt i magen, og i hodet tumler det rundt ting jeg skal huske å pakke. Hvis jeg bare får søkt lån snart, så kanskje alt ordner seg likevel. 

Jeg gleder meg til å pakke meg inn i store skjerf og drikke enda mer te. Lese bøker hele tiden, og holde ivrige diskusjoner om innholdet. Servere kjøttkaker i mariusgenseren min og være stolt nordmann. Se fram til desember og pepperkaker og norskt vann. Bli ordentlig britisk, nesten. Prøve 'ballroom dancing' eller sailing eller woman's rugby (ok, ikke den siste). Håper det blir halvparten så fint som jeg tror det skal bli.

Dette er helt nydelig, hør!

 

 

PS. Nevnte jeg at vi skal lese Shakespeare? Gåsehud.

Stikkord:

Johanne

19.08.2013 kl.09:43

Det er ikkje uvanleg at i overgangstider kjenner man seg reve vekk av ei elv. Om det er overgang mellom reise og heime, skule og ikkje, eller skule og ferie igjen eller endå større eller mindre overgangar. Men bitane dett på plass igjen og så kjennes det kanskje endå meir rett etterpå.

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits