Farvel Norge

I natt var min siste natt i Norge, og jeg begynner å kjenne at i kveld flytter jeg til England. Jeg føler fortsatt at det er så langt i fremtiden, og jeg vet det burde føles som om det er bare timer igjen, men jeg gjør ikke det. Det er så lenge siden jeg bestemte meg for å dra til England at det fortsatt virker en evighet unna, og selv om hver dag har forkortet ventetiden så har jeg ikke følt at det nærmer seg. Men nå er rommet mitt så godt som tømt for klær og ting, og alt er pakket inn i kofferter klare til å sjekkes inn på 19:15 flyet fra Torp til London. I London skal jeg ha en liten tilvenningfase. Jeg skal puste litt Englesk luft og nyte den vakre byen i tre netter før vi drar nordover mot mitt nye hjem. 



Jeg sier farvel til norskt vann og Norvegia. Til huset mitt og familien min. Farvel til joggeturer tre ganger i uken med Karoline. Farvel til den røde audien og den sølvgrå sködaen til mor og far. Har jobbet siste dagen i barnehagen og fått søte barneklemmer. Jeg har sett nesten alle mine beste venner de siste ukene. Jeg har til og med vasket bamsen min, slik at den er lyserosa og klar for en engelsk seng. Farvel til mye av det som i 19 og et halvt år har vært konstanter. Nå skal jeg virkelig ut på nye eventyr, og det kribler kanskje litt i magen hvis jeg kjenner etter.

(bilder fra jeg besøkte Lancaster i mars)

Stikkord:

Liv Mari

26.09.2013 kl.09:48

Så spennende! Gleder meg til å lese om hvordan studentlivet i England er :)

God tur, og kos deg masse i England!

Fredrik

26.09.2013 kl.14:47

Godspeed on your new path, Sunniva!

May your days in England be kind and rewarding to you!

Johanne

28.09.2013 kl.12:58

Masse masse lukke til Sunniva! Eg håpar du får det heilt fantastisk, kjenner eg godt kunne tenkt meg å budd i England også. Gler meg til å følgje med, håpar du oppdaterer bloggen så me kan sjå korleis alt blir!

Skriv en ny kommentar

Sunniva, 19. Studerer litteratur og kreativ skriving i England. Drikker te og drømmer.

  • Instagram

  • Flickr

    Created with flickr badge.

  • hits